Luni - Vineri 10:30 - 18:00

Pegas Stop spate Scaparici cu Laser #26536

Stop pentru spate cu laser si senzor

5,00 / 2 comentarii
Produsul nu mai este activ in oferta Bikezone.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Iluminare / semnalizare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0724 532 242.Descriere Stop spate Scaparici cu Laser de la Pegas

Proiectul Scăpărici

Pegas ține întotdeauna pasul cu tehnologia. Pentru o bună si sigură desfașurare a mersului pe bicicletă în condiții de junglă urbană, Pegas, in laboratoarele sale, a dezvoltat si a perfecționat un dispozitiv inedit ce asigură o marjă de siguranță superioară în trafic: semnalizatorul cu giroscop și delimitare pe carosabil, pe scurt - Scăpărici.

Dispozitivul de tip Scăpărici se instaleaza pe bara de șa a bicicletei cu un sistem sigur de prindere. Datorită sistemului cu giroscop, în momentul schimbării direcției de mers, acesta semnalizează cu o săgeată roșie sensul de deplasare al biciclistului. Delimitarea pe carosabil a spațiului de siguranță se face cu doua lasere integrate. Acestea proiectează două benzi roșii pe drum în zona de spate a bicicletei, pe partea stângă și dreaptă, astfel încât pe timp de noapte biciclistul si spațiul său de siguranță devin și mai vizibile.

Date tehnice


Alimentare: 2 Baterii AAA (bateriile nu sunt incluse)
Durata de viaţă: aprox. 31 ore cu laserul şi LED-ul pornite şi aprox. 43 ore doar cu LED ( un ciclu de baterii )
Dimensiuni: 50mm x 70mm x 20mm
Diametrul unui LED: 3.75mm
Numărul de LED-uri: 64 (matrice de 8 x 8 LED-uri)
Dimenisiunea Matricei de LED-uri: 38mm x 38mm
Temperatura de operare: -30°C +60°C
  • Caracteristici
    • Tip
      Stop + LASER

Poza produsului are caracter informativ. Produsele ambalate individual se comercializeaza in ambalajul original al producatorului, cele vrac se livreaza in ambalaje care sa le asigure integritatea pe perioada transportului.

Daca produsul comandat nu este potrivit, poti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Pasii de urmat ii gasesti in sectiunea "Returnez un produs".

Opiniile clientilor despre Pegas Stop spate Scaparici cu Laser

Rating general:
5
5 stele (2)
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

mihai (Sugag) - Scor: 5/5 |

Recomand acest produs, deoarece este necesar oricarui biciclist in trafic, semnalizeaza corect si te face vizibil pentru soferi, iar pretul este acceptabil.Sunt foarte multumit, am un grad sporit de siguranta in trafic.

Cristian (CONSTANTA ) - Scor: 5/5 |

Exact ce asteptam