Luni - Vineri 12:00 - 18:00

Cauciuc WTB Bicicleta Vigilante Tcs Light Higrip Tritec - 29 X 2.5 inch, Negru #46796

Anvelopa Wtb Vigilante Tcs Light Higrip Tritec - 29 X 2.5 inch, Negru

Produsul nu mai este activ in oferta Bikezone.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cauciucuri bicicleta

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0724 532 242.


Cost livrare in Bucuresti: 15,90 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (GRATUIT pentru comenzile peste 299,00 lei)


Descriere Cauciuc Bicicleta Vigilante Tcs Light Higrip Tritec - 29 X 2.5 inch, Negru de la WTB

Cod producator: WTB-210766
Anvelopa Wtb Vigilante Tcs Light Higrip Tritec a primit o creE tere substanE ialA atA t a A nA lE imii, cA t E i a suprafeE ei crampoanelor laterale. Crampoanele exterioare A nalte E i rezistente nu numai cA sapA mai adA nc, ci E i A ncep sA sape mai repede A n etapele iniE iale ale virajului. Mai largA , mai A naltA E i mai agresivA din toate punctele de vedere. Toate anvelopele Vigilante 2.5 2.6 2.8 au TriTec Compound , care utilizeazA trei compuE i din cauciuc pentru a oferi diferite niveluri de tracE iune, suport E i durabilitate pe baza plasA rii lor A n banda de rulare . AZntregul model al benzii de rulare este susE inut de o bazA din cauciuc cu durometru ridicat , care, de asemenea, trece la jumA tatea drumului A n A nA lE imea butoanelor E i permite utilizarea compuE ilor mai moi ai butonului, fA rA ca pneul sA se plieze din cauza forE elor de virare . Partea superioarA a butoanelor centrale constA dintr-un compus durometru mediu pentru a oferi tracE iune E i durabilitate fA rA a sacrifica eficienE a rulA rii, A n timp ce butoanele exterioare prezintA cel mai moale compus pentru a oferi aderenE A maximA E i revenire lentA . Toate versiunile TCS Light ale noilor anvelope WTB dispun de tehnologia Slash Guard , care A ncorporeazA o inserE ie de nailon de protecE ie care se A ntinde pe A ntregul perete pentru a oferi o protecE ie suplimentarA fA rA greutatea unei carcase duble . Caracteristici: - Crampoanele cu E evi pA trate oferA o tracE iune neclintitA , dar cu A nA lE ime suplimentarA pentru a se asigura cA sapA E i mai adA nc pe un teren liber, imprevizibil. - Aranjamentul actualizat de A ngustare pune accentul pe forE ele de virare, A n timp ce crampoanele mai mari nu discrimineazA virajele cu forE A necalculata sau frA narea brusca. - CreE terea distanE ei circumferenE iale permite ca banda de rulare sA rA mA nA liberA A n condiE ii de neglijenE A , pA strA nd A n acelaE i timp carcasa protejatA pe teren accidentat . - Vigilante 2.5 E i 2.6 sunt optimizate pentru utilizarea cu jante i29, A n timp ce Vigilante 2.8 este optimizat pentru utilizare cu jante i35. - Greutatea este de 1103 g.
Poza produsului are caracter informativ. Produsele ambalate individual se comercializeaza in ambalajul original al producatorului, cele vrac se livreaza in ambalaje care sa le asigure integritatea pe perioada transportului.

Daca produsul comandat nu este potrivit, poti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Pasii de urmat ii gasesti in sectiunea "Returnez un produs".

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.