Luni - Vineri 12:00 - 18:00

Livrare - Bikezone.ro

Metode de livrare

Livrarea prin curierat rapid

Trasportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (FAN Courier, Bookurier sau parteneri). Programul de livrari este de luni pana vineri intre orele 10:30 si 19:00.

Costul livrarii

  • 15.90 lei in Bucuresti, in limita unei greutati de 40 kg pe colet.
  • 19.90 lei oriunde in tara, in limita unei greutati de 40 kg pe colet.
  • LIVRARE GRATUITA oriunde in tara, pentru orice comanda ce depaseste valoarea de 299 lei, exceptie facand livrarile de biciclete in localitatile cu km suplimentari, mentionate la punctul urmator.
  • pentru localitatile cu kilometri suplimentari, este posibil sa avem taxe suplimentare la livrarea coletelor care contin cel putin 1 bicicleta. Taxa suplimentara va fi calculata in functie de numarul de kilometri suplimentari, dar nu va depasi 50 lei

 

Costul livrarii se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat la finalizarea comenzii veti sti exact cat aveti de platit. Pretul achitat la curier pentru a intra in posesia coletului va reprezenta costul comenzii totale (produse + taxele de livrare).

 

Termen de livrare 

Pentru toate produsele aflate in stoc termenul de livrare este de 24-72 de ore lucratoare de la data plasarii comenzii, cu conditia ca aceasta sa se faca pana la ora 16:00.

Pentru toate celelalte produse, termenul de livrare va fi comunicat la momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre un operator bikezone.ro

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 17.04.2024