Luni - Vineri 12:00 - 18:00

Cauciuc WTB Trail Boss Tcs Light Fast Tritec - 27.5 X 2.4 inch, Negru #46797

Anvelopa Wtb Trail Boss Tcs Light Fast Tritec - 27.5 X 2.4 inch, Negru

Produsul nu mai este activ in oferta Bikezone.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cauciucuri bicicleta

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0724 532 242.


Cost livrare in Bucuresti: 15,90 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (GRATUIT pentru comenzile peste 299,00 lei)


Descriere Cauciuc Trail Boss Tcs Light Fast Tritec - 27.5 X 2.4 inch, Negru de la WTB

Cod producator: WTB-217779
Anvelopa Wtb Riddler Tcs Light Fast se bazeazA pe perfecE iune cu un model de bandA de rulare mai agresiv pentru a se potrivi cu volumul sA u crescut. SpaE iul generos A ntre crampoanele de dimensiuni mari oferA o tracE iune mai bunA A n condiE ii normale sau umede . Cel mai adesea folosit ca anvelopA spate , Trail Boss G2 oferA , de asemenea, o tracE iune abundentA pe traseele hardpack atunci cA nd este utilizat A n faE A . AZnA lE ime considerabilA a crampoanelor laterale ofera o tracE iune de nezdruncinat chiar E i pe terenuri accidentate. Crampoanele groase exterioare eliminA orice E ansA de derapare A n timpul virajului.DistanE a generalA a crampoanelor a fost mA ritA , ceea ce A nseamnA cA s-a mA rit distanE a nu numai cA tre exterior, ci E i circumferenE ial. Se asociazA perfect cu un Vigilante 2.5 sau 2.6 pe partea din faE A . Greutatea este de 1071 g.
Poza produsului are caracter informativ. Produsele ambalate individual se comercializeaza in ambalajul original al producatorului, cele vrac se livreaza in ambalaje care sa le asigure integritatea pe perioada transportului.

Daca produsul comandat nu este potrivit, poti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Pasii de urmat ii gasesti in sectiunea "Returnez un produs".

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.